Published On: 12. 6. 2023853 words4,3 min read

Zaujíma vás, aké sú reálne skúsenosti zákazníkov s prípravkom PROIBS? Viac o tom, čo PROIBS je a či podľa zákazníkov skutočne zmierňuje príznaky syndrómu dráždivého čreva, sa dozviete v tomto článku.

Čo je PROIBS?

PROIBS je certifikovaná zdravotnícka pomôcka na liečbu príznakov syndrómu dráždivého čreva, anglicky Irritable Bowel Syndrome, teda IBS.

Čo je to syndróm dráždivého čreva a ako PROIBS pomáha v liečbe jeho príznakov

Syndróm dráždivého čreva je poruchou v autonómnom nervovom systéme, ktorá postihuje tráviaci systém, najmä črevá. Výsledkom sú nepríjemné kŕče v bruchu, nadúvanie a zmeny stolice (hnačka alebo zápcha). Zatiaľ čo inokedy problémy po krátkom čase odznejú, pri dráždivom čreve môžu trvať mesiace až roky a opakovane sa vracať. PROIBS obsahuje patentovaný extrakt z Aloe vera, AVH200®, vďaka ktorému sa na črevnej sliznici pacienta vytvára gélový povlak. Tým podporuje jej prirodzenú bariérovú funkciu a pomáha tak udržiavať optimálne podmienky pre zdravý črevný mikrobióm.

Aké sú skúsenosti zákazníkov s prípravkom PROIBS?

PROIBS výrazne zmierňuje príznaky, ktoré pacientom trpiacim IBS prakticky znemožňujú normálne fungovanie. PROIBS, ktorého hlavnou  aktívnou zložkou je extrakt z Aloe vera vyvinuli odborníci vo Švédsku.  Odborné štúdie a prieskumy spokojnosti pacientov potvrdili výborné výsledky. O tom, či PROIBS naozaj pomáha, sa dozviete aj vďaka internetovým diskusiám a rôznym porovnávačom cien tovaru, kde pacienti nechávajú recenzie na PROIBS. Spokojní pacienti popisujú svoje skúsenosti nasledovne:

  • po užívaní PROIBS-u pociťujú zlepšenie trávenia už po krátkej dobe (3-4 dni),
  • PROIBS funguje dlhodobo a jeho účinok sa časom neznižuje,
  • PROIBS zlepšuje kvalitu ich života tým, že zmierňuje príznaky IBS,
  • má výbornú chuť a jeho užívanie je veľmi praktické,
  • väčšina zákazníkov by ho jednoznačne odporučila aj iným užívateľom.

Podľa odhadov trpí syndrómom dráždivého čreva asi 10 % populácie. U každého pacienta sa príznaky IBS prejavujú inak, spoločné ale majú to, že trvajú dlhšie ako tri mesiace. Vyberáme tu niekoľko z mnohých recenzií, ktoré účinnosť PROIBS-u na konkrétne problémy jednotlivých zákazníkov potvrdzujú.

Rozhodne mi to zmenilo život… Vyskúšal som mnoho rôznych prípravkov na žalúdok a tento je zatiaľ najlepší. Nebudem tvrdiť, že ostatné nefungujú, ale keď sa na to pozriete z dlhodobejšieho hľadiska, myslím, že účinok sa časom znižuje, čo u PROIBS-u nezažívam. Jednoznačne mi zmenil život a myslím, že ho užívam už asi 2 roky.“ Jime, Vetlando, Švédsko

“Pijem (PROIBS) keď ma hnevá hrubé črevo a musím povedať, že naozaj cítim úľavu. Keď viem, že moje stravovanie dostane trochu zabrať, pijem (ho) ako prevenciu.” hmatejkova, overený užívateľ Zboží.cz

“(PROIBS) pomáha, kupujem (ho) opakovane. Odporúčam.” Libuše, overený užívateľ Zboží.cz

“IBS ma trápi viac ako desať rokov. Nespôsobuje mi to iba fyzické ťažkosti, ale aj mnoho sociálnych problémov a veľa denných činností ako je napr. cestovanie hromadnou dopravou sa stáva kvôli IBS neznesiteľným. Vyskúšala som mnoho rôznych diét, všetko od nízkosacharidovej diéty (LCHF), po vynechanie lepku, laktózy, vlákniny atď. Zoznam je skutočne dlhý. Absolvovala som mnoho vyšetrení u dietológov a vyskúšala som aj alternatívne liečebné metódy. Všetko v nádeji, že sa nájde riešenie. PROIBS som začala užívať asi pred šiestimi mesiacmi. Po dlhej dobe môžem opäť cestovať hromadnou dopravou namiesto auta, tešiť sa na večer v meste s priateľmi a dokonca aj niečo plánovať. Je neuveriteľné konečne sa cítiť trochu normálne. Ďakujem.“ Emelie, Stockholm, Švédsko

Aké sú ďalšie benefity PROIBS?

PROIBS sa stal obľúbeným prípravkom pri liečbe príznakov IBS nielen vďaka rýchlej účinnosti, prírodnej zložke z Aloe vera a výbornej chuti, ale tiež vďaka tomu, že pri jeho užívaní nie sú známe žiadne vedľajšie účinky ani interakcie s inými liekmi. PROIBS sa navyše bez problémov môže užívať aj dlhodobo. Jeho užívanie je veľmi jednoduché a praktické. PROIBS je balený do jednotlivých vreciek . Obsah vrecka stačí jednoducho rozpustiť v pohári vody (cca 200 ml), čím vznikne nápoj s citrónovou príchuťou. Prípravok odporúčame užívať jeden až dvakrát denne. Prvý nápoj vypite ideálne pred raňajkami, druhý popoludní.

Zdroje:

https://www.proibs.se/Kunderna-tycker

https://www.zbozi.cz/vyrobek/ewopharma-proibs/vsechny-recenze/

PROIBS® KÚPITE V TÝCHTO LEKÁRŇACH: